Föreningen har fyllt 50 år

Nu är det dags att anmäla sig till Sveriges herpetologiska riksförenings covidförsenade 50-årsjubileum!

Plats: Lunnarp, Nybo gård, 273 96 Tomelilla
Datum: 27/8 2022
Tid: Från 15:00 tills folk tröttnar.
Mat: SHR bjuder på grillat med tillbehör.
Dryck: Medtages eller köps på plats.
Klädsel: Rekommenderas i någon valfri form. Det kan bli lite svalt framåt nattkröken.

Upplägget är ungefär detsamma som tidigare fester på Grodgården: vi lyssnar på intressanta föredrag, grillar och umgås under avslappnade former.
För de som kommer tidigt finns chans att tjuvstarta med en nattlig grodexkursion på fredagskvällen och att titta på sandödla, klockgroda, lövgroda m.m. under förmiddagen på lördagen. Om vi inte själva har tid att följa med och visa så tipsar vi gärna om lokaler.

Tillgång till bostadshuset: Det kommer att vara tillåtet att låna toaletten i huset. Vi vill dock hålla besöken i huset på ett absolut minimum. Det är barnens enda fristad när deras hem fylls av herpetologer. Några sovplatser finns inomhus, men är reserverade för de som behöver av olika anledningar. I trädgården finns gott om tältplatser och med tåg eller buss kan man ta sig till vandrarhem i närheten.

Många av er har jättefina hundar. Dem vill vi trots allt att ni lämnar hemma, i första hand på grund av egna och andras allergier, men även för att de inte ska skrämma de andra djur som bor på gården.

Obligatorisk och bindande anmälan till Sara, antingen via messenger eller till sara_albinson@yahoo.se . Eventuell bokning av sovplats eller matbegränsningar sker på samma sätt. Sista anmälningsdag 21/8.

Mvh Styrelsen för SHR